2018. sze 25.

Miért nem mennék mai ésszel sem külföldi egyetemre egyből az érettségi után - A sín mellől 2.

írta: _Maverick
Miért nem mennék mai ésszel sem külföldi egyetemre egyből az érettségi után - A sín mellől 2.

elte.jpgA HVG szeptember elején megjelent „Vannak gimik, ahonnan szinte minden második diák külföldön folytatja” című cikke apropóján ebben a bejegyzésben a saját személyes élményeim és tapasztalataim alapján azt szeretném elmesélni, hogy – a mainstream állásponttal szembehelyezkedve - miért nem mennék mai ésszel visszatekintve sem külföldre tanulni egyből az érettségi után. Úgy érzem, hogy ebben a témában fokozottan szükség van a különböző szempontok és nézőpontok bemutatására.

--------------------------------------------

Ne feledd, rajtad, a Te megosztásaidon, a Te elbeszéléseiden, a Te kommentjeiden is múlik, hogy mit tart fontosnak a társadalom, hogy miről beszélnek az emberek! Tegyél érte, hogy a „csendes többség” a „többséghez” méltó módon határozza meg a közbeszédet, és hogy ne essen a hangos kisebbség túszául! Terjeszd, amit fontosnak tartasz!

  --------------------------------------------
New Deal Blog a Facebookon
(Ha a kedves olvasó semmiképpen nem szeretne lemaradni a Facebook oldal frissítéseiről sem, akkor látogasson el az oldalra, és a fejlécben található „Tetszik” ikonon található kis nyíl segítségével megnyitható legördülő menüben kattintson az „Értesítéseket kérek” opcióra.)

Szólj hozzá

oktatás kivándorlás Magyarország